Инфо ▷ Плащане и Доставка

Методи на Плащане

Наложен Платеж

Плащането чрез наложен платеж се извършва в брой в момента на получаване на доставката. Куриер ще Ви посети на посочения от Вас адрес и ще представи документ за съответната дължима сума. След заплащане ще получите Вашата доставка. Стойността на Вашата поръчка е тази, която предварително сте потвърдили преди завършване на Вашата поръчка и която получавате по e-mail във вид на електронна разписка след завършване на Вашата поръчка. Тя съдържа цената на всички заявени артикули, като доставката в границите на Бъргария е безплатна. Допълнителни такси няма да бъдат поисквани.

Кредитна/Дебитна Карта

Плащането чрез кредитна/дебитна карта е предварително и се извършва по електронен път чрез платежна страница на обслужващата ни банка (РББ). Скоро ще можете пазарувате в нашия онлайн магазин и чрез този метод.

Доставка

Някои от моделите ни се изработват в бутикови серии и това предполага по-бързото изчерпване на най-желаните размери. В такива ситуации, когато получим поръчка за дреха, която не е налична, тя се изпълнява специално за Вас – в рамките на 5 работни дни от датата на направената заявка.
След като получим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас на телефона, оставен за връзка, за да потвърдим детайлите и сроковете на доставка. Доставката до всички точки на България е безплатна, а Вашата дреха ще бъде доставена в деня, след като я изпратим. Очаквайте служител на фирма за куриерски услуги “Еконт Eкспрес“ ООД на посочения от Вас адрес от понеделник до събота включително. При липса на лице, което да приеме доставката на посочения адрес, клиентът се задължава да вземе своята доставка от най-близкия офис на фирма „Еконт Експрес“, където тя ще бъде съхранена до поискване. Вашата пратка ще съдържа разпечатана електронна разписка, за закупените от Вас артикули, както и формуляр за рекламация ако стоката е заплатена чрез наложен платеж. Запазете всички документи в случай, че се наложи да изпълните рекламация на един или повече от получените артикули.
При изчерпване на количествата или забавяне на доставката поради липса на наличности ще Ви уведомим не по-късно от 24ч. от получаване на заявката на предоставения телефон за връзка и ще Ви предложеним алтернативи.