Инфо ▷ Замяна и Връщане

РЕКЛАМАЦИЯ

1. Условия за рекламация

Нашата доставка е безплатна и задължително е съпроводена с опция за преглед и тест. По този начин Ви даваме спокойствието да се уверите, че пратката Ви съдържа това, което Сте поръчали и то изглежда както Сте очаквали. Също така, в случай на несъответствие от каквото и да е естество, не Ви натоварваме с ангажимент да плащате обратна доставка или да инвестирате време в организирането й.
Ако пък Сте приели и заплатили продуктът, но той не отговаря на Вашата поръчка или очакванията Ви, можете да го върнете в рамките на 30 календарни дни, считано от датата на доставка. Единственото ни условие е той да е със запазен вид, в какъвто сме го изпратили – да не е повреден, зацапан, носен или да е преминал третиране от каквото и да е естество – пране, гладене, мокрене, нарязване или друго, което би могло да наруши цялостта му. В такива случаи, разходите по връщането на продукта са за сметка на потребителя.
За основателна рекламация ще счетем тази, при която са спазени описаните по-горе условия. При получаване на върнат продукт без да са спазени горепосочените условия, ще се свържем с Вас на оставения за връзка телефон, за да обсъдим кой ще е най-удобният за Вас начин да разрешим ситуацията.
При основателна рекламация от страна на клиента, ние поемаме грижата и задължението да компенсираме покупката Ви, като заменим продукта с друг в срок от 5 работни дни, или възстановим цялата му стойност в срок от 5 работни дни, считано от получаването му.

2. Рекламация при фабричен дефект

Ако получите дрехата си и намерите дефект, изпратете ни негова снимка и номера на поръчката си на адрес: customerservice@modalllab.com. Ние ще се погрижим да получите в максимално кратък срок поръчаната от Вас дреха и ще поемем разходите по връщането на дефектната такава.

3. Изключения

  • Поради хигиенични причини, продукти от категориите бански костюми и бельо не подлежат на връщане.
  • Продукти, изработени по индивидуални изисквания и размери на клиента (промяна на цвета или материята, дължините и обиколките на даден модел от онлайн магазина на Модалаб) не подлежат на връщане или замяна.

Как да извърша рекламация?

Ако желаете да извършите рекламация, просто попълнете нашият формуляр за рекламация (ние сме приложили за Ваше улеснение копие от него във Вашата пратка, но в случай, че не можете да го намерите, изтеглете го от тук и да го пратите на мейл customerservice@modalllab.com), и го приложете към дрехата, която желаете да върнете. Изпратете ни я на адрес: София 1700, ул. Академик Стефан Младенов №74, за Модалаб. Веднага след като получим изпратения от Вас пакет, ние ще прегледаме състоянието на дрехата и дали то отговаря на нашите условия за рекламация. След това ще се свържем с вас на посочения телефон за връзка, за да потвърдим, че сме получили продукта и рекламацията Ви е успешна.

Замяна

Ако желаете да направите замяна на поръчания от Вас продукт, свържете се с нас на телефон 0884 130808, преди да ни го изпратите обратно, за да обсъдим подробностите и да Ви дадем по-точна информация как ще направим замяната. Ще можете и да се консултирате с нас за причината, поради която желаете да замените поръчаната дреха – например несъответстващ размер или промяна на цвета.
След като уточним подробностите по замяната, единственият ангажимент към Вас ще бъде да ни изпратите обратно получения продукт за Ваша сметка, по куриер, избран от Вас. След това ние ще се погрижим да получите бързо и безпроблемно новата си дреха! :)

Връщане

Ако Сте заплатили Вашата поръчка чрез наложен платеж и желаете връщане на продукта, а не замяна – добавете информация за актуална банкова сметка във формуляра за рекламация. До 5 работни дни ще направим превод по Вашата сметка със сумата от върната поръчка. Обърнете внимание, че това е единственият начин, по който можем да Ви върнем сумата – доставки, изпратени на Модалаб с наложен платеж няма да бъдат приемани и ще тръбва да ги върнем обратно до подателя за негова сметка.
При необходимост от връщане на платени с карти поръчки, ще Ви върнем сумата чрез кредитна транзакция по картата, с която Сте направили плащането.